avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... devansare termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

devansare termen judecata

Buna ziua, doresc si eu sa stiu cum se face o cerere de devansare, deoarece am depus cerere de chemare in judecata pe 29.07.2014 si am primul termen pe 28.01.2015, privind drepturi salariale(litigii de munca), nu am primit remuneratia salariala din februarie 2014 si pana in prezent : Mentionez ca am C.I.M. activ si nu am fost si nu sunt cercetata disciplinar, deoarece nu mi s-a adus la cunostinta fisa postului si nici regulamentul de ordine interioara.
Art. 230 C.proc.civ. -Preschimbarea termenului

Termenul de judecată nu poate fi preschimbat decât pentru motive temeinice, din oficiu sau la cererea oricăreia dintre părţi. Completul de judecată învestit cu judecarea cauzei hotărăşte în camera de consiliu, fără citarea părţilor. Părţile vor fi citate de îndată pentru noul termen fixat. Dispoziţiile art. 241 alin. (3) sunt aplicabile.

Model cerere gasiti aici
[ link extern ] /
Multumesc mult pt. sfatul dat, si am sa depun cererea de devansare ,deoarece am 2 copii (elevi) in crestere si imi afecteaza din punct de vedere financiar asa cum reiese si din cererea initiala depusa ,deoarece am solicitat si daune morale facand dovada cu mai multe contracte de amanet si declaratii de imprumut de la diverse persoane.
Cererea trebuie motivata.
Ati prezentat unele motive mai sus. Le completati cu altele si ... succes!
Depunerea ei nu implica si admiterea preschimbarii termenului de judecata.
Se are in vedere si aglomerarea instantei...
Multumesc frumos pt. timpul acordat si am omis sa spun ca initial nu mi s-a dat un termen, dar am trimis email catre Tribunalul Bucuresti cu intrebarea daca mi se poate transmite cand este posibil sa mi se dea un termen si am primit raspuns ca in jur de data de 28.01.2014.Referitor la acest aspect nu pot astepta 6 luni de zile pana la primul termen,deoarece consider ca este inacceptabil sa astept atat de mult. Am C.I.M. activ asa cum reiese din sesizarea facuta la I.T.M., astept raspuns de la ANAF(am facut si acolo sesizare), iar la Casa de Pensii BUC. nu mi s-au mai platit darile si problema este ca fostul director a fost mama mea, actualul director cumnata mea si in momentul de fata firma are mai multe litigii pe rol, in momentul in care mi se va da un termen imi va trebui neaparat un avocat, deoarece eu nu cred ca am taria de a ma reprezenta singura(la cat de mult si repede vorbesc cred ca ma da instanta afara din sala pt. comportament irascibil :))... si de fel sunt foarte impulsiva.Doresc sa stiu cu aproximatie cam cat m-ar costa sa ma reprezinte un avocat, am vb cu o persoana si mi s-a spus 1000 ron+15% la sfarsitul procesului,dar nu am avut disponibil aceasta suma si am facut cererea eu si am si depus-o personal(avocatul care este deja la 2 procese pe rol al firmei).In mare actualul director vrea sa capete personalitate juridica, modificand deja actul constitutiv si statutul asociatiei si asta a fost in mod abuziv si nelegal din toate punctele de vedere.Certificatul de autenticitate de la Ministerul justitiei a fost modificat si noua conducere autointitulata si autoimpusa da abuziv angajatii afara in luna martie cu C.I.M. din decembrie, ori nu se poate sa faca acest lucru retroactiv.Cred ca mai am putin si ma duc si la D.N.A :))..Va doresc toate cele bune si in speranta ca poate vom mai discuta si voi primii un raspuns referitor la onorariu.O seara placuta.
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
ZAMFIR ANDREEA ALINA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea revolutionarilor Cristina Vasile Cristina Vasile prin noua lege a revolutionarilor s-au stabilit o serie de drepturi pe care statul urmeaza sa le acorde revolutionatilor.Deasemenea, prin aceeasi lege ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala DianaCatrina DianaCatrina Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de o ordonanta presedentiala pentru incredintarea copilului pana la pronuntarea definitiva a divortului. Atat ... (vezi toată discuția)
Data proces ContSters159553 ContSters159553 buna seara, in stabilirea unei pensii de intretinere, data procesului este 3 mai a.c. dat fiind ca am depus actiunea in luna ianuarie, speram ca aceasta sa ... (vezi toată discuția)