avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vechime in munca

Perioada de invaliditate de gradul trei este valabila ca si vechime in munca.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:05, 19 Februarie 2011
Dati mai multe detalii ....
Perioada in care lucratii cu CIM de 4 ore (la care aveti dreptul ca pensionar gr.3), se considera vechime in munca. Daca nu, perioada cat sunteti numai in pensie va fi luata in calculul vechimii pentru stabilirea drepturilor de pensie pentru limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)
Pensie baciuflorentina baciuflorentina sotul meu are varsta de 53 de ani si este pensionat gr II fara drept de munca. vrem sa stim daca perioada de pensionare pt invaliditate, se considera vechime ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate carmen bodeanu carmen bodeanu Daca sunt pensionata cu gradul III de invaliditate(din 2009-desi nu am mai lucrat de atunci),)la implinirea virstei standard de pensionare(60 ani) anii cit am ... (vezi toată discuția)