avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot fi executat de o societate nebancara?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot fi executat de o societate nebancara?

In urma cu aproximativ 1 an de zile am luat 10 mil de la Provident. Am platit propriu zis doar dobanda si au mai ramas cele 10 mil de platit. Nu am mai platit deloc si de curand mi-a venit sa fac plata acestora daca nu voi fi executat.

Nu am nici un bun pe numele meu. Pot sa imi faca ceva sau doar sa spere ca voi plati odata si odata? Pot sa se atinga de bunurile parintilor mei daca am domiciliul impreuna cu ei?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:15, 20 Februarie 2011
@intrebsieu

Va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
www.avocatnet.ro/content/tag...

La intrebarea pusa de dvs. au fost/sunt raspunsuri postate deja in forum, deoarece, nu sunteti singura persoana aflata in aceasta situatie.
www.avocatnet.ro/content/cau...

Multumesc frumos pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta card-notificare societate recuperari creante adina_75 adina_75 Bună ziua Îmi poate spune cineva la ce să se aştepte o persoană care a avut o descoperire de card la o anumită bancă, si-a plătit lunar doar ... (vezi toată discuția)
Informatii - credit ipotecar ContSters163746 ContSters163746 BUNA ZIUA , CU DOI ANI IN URMA AM ACESAT UN CREDIT IPOTECAR IN EURO DE LA BCR CU TREI FAZE DE DOBINDA , ACUMA SUNT IN DOBINDA VARIABILA CARE ESTE CALCULATA ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract credit eneea eneea In 2006 am încheiat un contract de nevoi personale cu BCR cu o dobândă variabila+2 pp, comision administrare în sumă fixă lunară şi comision risc.BCR ... (vezi toată discuția)