avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112-oug 13/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112-oug 13/2010

Cum intocmesc D 112 in situatua in care am doar un singur angajat,iar firma a beneficiat de scutire la plata contributiilor datorate de angajator?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:56, 21 Februarie 2011
Eu in D 102 puneam datorat-dedus-de plata 0 lei.Gandind ca daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile conform ordonantei atunci ar trebui sa depun rectificative.Acum ma gandesc ca oricum ar trebui sa fac rectificative in cazul prezentat mai sus deoarece figurez cu 0 la datorat.Da-i romanului mintea de pe urma...
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 13 - urgent balint lucia balint lucia Buna ziua, revin cu un subiect care a mai fost discutat pe forum , dar am unele nelamuriri.Am incadrat o persoana conform oug 13/2010, am obtinut adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Contributii concediu prenatal ela david ela david Ce contributii plateste societatea pentru o angajata care este in concediu prenatal si a avut in ultimile 6 luni salariul brut de 440 lei?Sanatate si somaj am ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d - agentie imobiliara cretzu194 cretzu194 Buna seara, am 21 de ani, lucrez de aproape 2 ani in domeniul imobiliarelor, dar a venit momentul sa incep ceva pe cont propriu. M-am gandit foarte serios sa ... (vezi toată discuția)