avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Và rog din suflet sà-mi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Và rog din suflet sà-mi ràspundeti! Boala grava descoperita in strainatate

Cunosc o fatà de 30 ani bolnavà de leucemie mielo agravatà,au descoperit acum douà luni boala,are un bàietel de un an si jumàtate care nu are trei degete la manuta stingà,ei stau in casa unde lucreazà mama ei ca si badantà in Italia( acesta lucreazà fàrà contract de muncà).Din cite stiu nici fata nu a lucrat cu contract pinà acum. Tatàl copilului a semnat pt bàietel ca sà-l aducà in Italia.Intrebarea mea este: cunoaste cineva o asociatie de ajutor in Italia care ar putea face ceva pt ei? màcar pt. copil... và rog
Cel mai recent răspuns: violeta butnar , utilizator 11:42, 23 Februarie 2011
Ea nu a venit in Italia pt tratament.Venise in vizità la mama ei de sàrbàtori,s-a simtit ràu si au chemat ambulanta,cind i-au fàcut analizele sà vadà ce are au descoperit cà are leucemie mielo.Boala e la inceput si trebuie sà-i facà pregàtirea pt transplant,sanse sunt mari pt cà e tinàrà,30ani,a dat peste o doctorità foatre bunà si o ajutà mult de tot.Din pàcate bàietelui are nevoie de gràdinità,nu poate sta inchis in casà si mai ales doamna la care lucreazà bunica micutului e cum e si pe deasupra geloasà de bàietel.Poate reusim sà facem ceva cu pediatra din comunà care e si sotia primarului... speràm.Oricum multumesc din suflet si sà-ti dea D-zeu sànàtate. O zi cit mai plàcutà!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii in italia andreea-emilia andreea-emilia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.am 2 copii iar sotul munceste in italia, de anul trecut din aprilie eu si copii suntem in romania, am ... (vezi toată discuția)
Mama in italia ametist ametist Va rog daca poate cineva sa -mi dea ceva detalii si sfaturi in urmatoarea problema: - o mama tanara naste in Italia. Are buletin de identitate italian, are ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia elly1982 elly1982 am si io o intrebare .. am un baietel de 8 ani si locuim in romania ,dar baietelul lam nascut in italia credeti ca ii pot face alocatie de stat ca este ... (vezi toată discuția)