avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inaltare acoperis/mansardare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inaltare acoperis/mansardare casa

Buna ziua, pentru mansardarea unei case, care de fapt ar insemna INALTAREA acoperisului cu aprox 1m, deoarece podul este deja inalt, este nevoie de autorizatie de constructie sau de alte acte? Daca ar fi nevoie, ce acte ar trebui facute si cam cat ar dura?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:56, 20 Februarie 2011
De buna seama aveti nevoie de o autorizare de construcţie. Cred ca cel mai bine ar fi sa faceti o vizita la primaria in raza careia domiciliati si sa solicitati serviciului de urbanism necesarul de acte care trebuie sa stea la baza intocmirii documentatiei de autorizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie extindere mansarda alexxiabili alexxiabili Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca se poate cu raspuns la urmatoarea problema. Am inceput constructia unei case parter + pod. Acum as dori sa ma extind si ... (vezi toată discuția)
Geam in acoperis MARIAN MAXIM MARIAN MAXIM casa vecinului este mai inalta decat a mea, iar prin amplasarea geamurilor in acoperisul meu as avea o oarecare deschidere catre el,As putea avea probleme in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)