avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca depus electronic la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca depus electronic la itm

Am o nelamurire si imi cer scuze daca s-a mai raspuns pe acest subiect. Contractele de munca se inregistreaza doar in REVISAL (in cazul meu o fac online) sau trebuie depuse si in format electronic la ITM pentru a primi acel "celebru" numar de la ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 21 Februarie 2011
Nu se depune nici ”electronic”.
Se inscrie in REVISAL si se intocmeste in scris, din care 1 exeplar ramane la dosarul personal.
As mai completa ca in momentul depunerii in REVISAL, se genereaza un numar al depunerii, ma gandesc ca asta vroiati sa intrebati in legetura cu numarul.
Multumesc mult! si o zi frumoasa.
De fapt era vorba despre numarul itm pe care il "stampilau" pe contract. In concluzie, nu mai trebuie sa ajungem la ITM cu aceste contracte!
C.i.m. nu se mai depun spre inregistrare la ITM pentru a primi un numar, incepand cu data de 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract de munca adriana9 adriana9 contractul individual de munca cand se inscrie la ITM i se da alt numar? (vezi toată discuția)
Contractele de munca in 2011 stan.laura stan.laura Buna, Am si o nelamurire..dupa ultimile modificari cu privire la contractul de munca, care este procedura de angajare daca nu am mai avut carte de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea contractului individual de munca Acoman Acoman Buna ziua. Ma numesc Alina Coman si tocmai am obtinut primul post de Referent Resurse Umane, sunt la inceput de drum in aceasta cariera. Voi fi singura ce se ... (vezi toată discuția)