Admite actiunea formulata de reclamantul Rosu Gheorghe,....................,in contradictoriu cu parata S.c.............
Anuleaza decizia nr................
Reintegreaza reclamantul in functia detinuta anterior emiterii deciziei nr.........
Obliga parata sa plateasca reclamantului despagubiri egale cu salariile indexate,majorate si recalculate si celelalte drepturi de care a beneficiat :( (nu, de care ar fi beneficiat?) de la data de ...........pana la data reintegrarii efective.
..............
Intrebarea mea este:...."indexate,majorate si recalculate......" se refera si la reactualizarea cu rata inflatiei??
1. Cred ca este o eroare materiala : in loc sa scrie de care ar fi beneficiat a scris de care a beneficiat ... se poate face o cerere de indreptare a erorii materiale in baza art.281 C.proc.civ.
2. Sintagma "indexate,majorate si recalculate......" se refera si la reactualizarea drepturilor in functie de rata inflatiei.
Executare silita
bolt1234
un angajator a luat decizia de a desfiinta postul pe care eu eram angajat. l-am actionat in instanta cerind urmatoarele: \"sa se anuleze decizia de desfiintare ... (vezi toată discuția)