avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interpretare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interpretare hotarare judecatoreasca

PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII DECIDE

Admite actiunea formulata de reclamantul Rosu Gheorghe,....................,in contradictoriu cu parata S.c.............
Anuleaza decizia nr................
Reintegreaza reclamantul in functia detinuta anterior emiterii deciziei nr.........
Obliga parata sa plateasca reclamantului despagubiri egale cu salariile indexate,majorate si recalculate si celelalte drepturi de care a beneficiat :( (nu, de care ar fi beneficiat?) de la data de ...........pana la data reintegrarii efective.
..............
Intrebarea mea este:...."indexate,majorate si recalculate......" se refera si la reactualizarea cu rata inflatiei??
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
rosu gheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:46, 21 Februarie 2011
1. Cred ca este o eroare materiala : in loc sa scrie de care ar fi beneficiat a scris de care a beneficiat ... se poate face o cerere de indreptare a erorii materiale in baza art.281 C.proc.civ.

2. Sintagma "indexate,majorate si recalculate......" se refera si la reactualizarea drepturilor in functie de rata inflatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in functia publica, despagubiri Sandu Cezar Sandu Cezar Revin cu un alt topic referitor la problema privind modul de calcul al drepturilor cuvenite privind plata unei despagubiri, persoana fiind reintegrata in ... (vezi toată discuția)
Executare silita bolt1234 bolt1234 un angajator a luat decizia de a desfiinta postul pe care eu eram angajat. l-am actionat in instanta cerind urmatoarele: \"sa se anuleze decizia de desfiintare ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale pentru un functionar public reintegrat Gica Ailincai Gica Ailincai In situatia in care instanta decide ,,Obliga parata la plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate, reactualizate de care ar fi ... (vezi toată discuția)