avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... plata drepturilor salariale pentru un functionar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

plata drepturilor salariale pentru un functionar public reintegrat

In situatia in care instanta decide ,,Obliga parata la plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate, reactualizate de care ar fi beneficiat reclamantul de la data incetarii raportului de serviciu pana la data reintegrarii efective'' .
intrebarea : sa emis decizie de reintegrare dar reclamantul, cu toate ca a luat cunostinta de decizie , refuza sa se prezinte la serviciu - cazul este la comisia de disciplina -pentru abatere disciplinara ,,absente nemotivate, in acest caz SE POATE FACE PLATA drepturilor salariale asa cum dispune instanta ? ..pana la data reintegrarii efective '' ??
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 13:30, 11 Martie 2011
Dvs. aveti obligatia sa emiteti actul administrativ de reintegrare de la data cand a fost eliberat din functie si sa-i acordati toate drepturile salariale conform sentintei civile ramasa definitiva si irevocabila. Daca cel in cauza refuza sa se prezinte la serviciu, intocmiti un referat prin care aduce-ti la cunostinta conducatorului ca desii dl.X are dispozitia de numire nu s-a prezentat la serviciu din data de .... Avand in vedere ca, Comisia de disciplina a constatat .... se propune emiterea dispozitiei de incetare a raportului de serviciu conf art. 77 ;78 si art. 101 alin.1 din legea 188/1999
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
Corbeanca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o obligatie a angajatorului sa arate modul de calcul a unor sume la care a fost obligat de instanta? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog mult sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: Un fost angajat al unei societati a fost disponibilizat pentru ... (vezi toată discuția)
Desfacere disciplinara a cim mario-palade mario-palade Buna ziua. Starea de fapt: a existat un litigiu de munca prin care s-a dispus anularea deciziei de concediere a unui salariat pe motive care nu tin de ... (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)