avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Spor vechime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Spor vechime

Buna ziua
Sunt pensionar si sunt angajat cu contract de munca la o societate cu capital majoritar de stat.
Vechimea anterioara a fost de 32 de ani.
Acum nu mi s-a mai acordat vechime in munca pe motiv ca sunt pensionar cu toate ca in cadrul societatii toti angajatii au spor de vechime, la fel si zilele de concediu sunt ca ale unui incepator.
Intrebarea mea este daca se procedeaza corect in acest caz si care este prevederea legala (daca situatia este corecta) care prevede neacordarea sporului de vechime si cuantumului concediului de vechime conform vechimii.

va multumesc
Cu stima
Vasile Mogosanu
Cel mai recent răspuns: cicidaniela , utilizator 20:55, 22 Februarie 2011
aceasta lege nu mai este de mult .
valabil este ce scrie in contractul de munca . lucru pe care angajatorul era obligat sa vi-l aduca la cunostinta inainte de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime e obligatoriu sa fie acordat? elenaC74 elenaC74 Buna ziua, lucrez in cadrul unei societati cu capital privat strain de aproape 15 ani si nu am beneficiat niciodata de spor de vechime. Are angajatorul ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru redobandire spor fidelitate. buna seara, va ... NaeV NaeV Baza legala pentru redobandire spor fidelitate. Buna seara, va voi expune o situatie mai alambicata. Am colegi cu 25-30 de ani in firma, carora, prin tertipuri ... (vezi toată discuția)
Calcul cuantum concediu de odihna ? cristiannegru cristiannegru pe perioada concediului de odihna, care este cuantumul salariului brut ? se ia in calcul sporul de vechime + spor de conditii vatamatoare ? Un coleg mi-a spus ... (vezi toată discuția)