avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AMENDA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AMENDA

Am primit amenda astazi 13.mai.2008 in zona Calea Victoriei ca am traversat prin locuri nepermise....Amenda este de 100 ron si daca o platesc in 2 zile de 50 RON....Va rog mult de tot sa imi spuneti daca nu platesc aceasta amenda ce mi se poate intampla!
Mentionez ca nu am proprietatii dar domiciliez la adresa din buletin.
Va multumesc si vreau un raspuns urgent dn partea dvs !
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:46, 13 Mai 2008
De ce nu vrei sa platesti?? Doar nu este o suma mare?? Ai gresit si trebuie sa suporti consecintele faptelor tale. :wave:
La adresa unde locuiesti daca este apartamentul tau sau al parintilor tai trebuie sa platesti anual impozit , asadar amenda aceasta dar in valoarea ei totala de 100 ron se va adauga la impozit cu specificatia ca la suma de ..... impozit anual se adauga si amenda de .... din data de ..... Parerea mea este sa o platesti ca tot nu scapi !
Se poate trece la executarea silită!:D
Atenţie, se plătesc şi penalităţi şi dobânzi la suma datorată!;)
Dacă nu există bunuri mobile sau imobile pe numele dv. pentru care să plătiţi impozit, executarea silită se poate face prin poprire pe veniturile realizate (salariu, pensie etc.).;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratc Zumago15 Zumago15 Buna ziua . Astazi am primit o amenda de la RATC ( Proces Verbal facut , firmat de mine cu toate datele ) . Din cate am inteles amenda este de 100 pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Lmpozit teren agricol extravilan ContSters305671 ContSters305671 Pentru un teren de 0,5 ha se achita impozit ? Daca este in paragina se poate primi amenda ? Partea mea este de 500 m patrati, si am primit titlu executoriu ... (vezi toată discuția)
Contributie pfa la pensii si sanatate mona_lisa mona_lisa Buna seara! Am un PFA din 2007 care a functionat si functioneaza si in prezent dar nu am cotizat nici la casa de pensii si nici la sanatate. Daca doresc sa ... (vezi toată discuția)