avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ SUCCESORAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ SUCCESORAL

Buna ziua. Pentru a interveni in speta cu o cerere recoventionala, cu un drept de creanta ptr. investitile facute la un imobil.Este bine sa trec suma integrala a ivestitilor.Care este procedura de taxare.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: valentin popescu , utilizator 12:24, 9 Martie 2011
valentin popescu a scris:

Buna ziua. Pentru a interveni in speta cu o cerere recoventionala, cu un drept de creanta ptr. investitile facute la un imobil.Este bine sa trec suma integrala a ivestitilor.Care este procedura de taxare.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala in somatia de plata Monica H. Monica H. speta mea e cam asa: in cadrul unei somatii de plata, debitoarea X a formulat cerere recoventionala cerand admiterea acesteia si obligarea creditoarei P la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata conf oug 119 / 2007 daniel_vasile_craiova daniel_vasile_craiova Buna ziua, am obtinut o hotarare favorabila privind recuperarea unei creante,conform OUG 119/2007 , ordonanta de plata ,in iunie 2011 insa nici pana in ... (vezi toată discuția)
Declaratie whoever whoever Buna ziua!Multumesc anticipat celor ce-mi vor acorda sprijin in relovarea problemei.Am urgenta nevoie de o formulare a unei declaratii cu privire la drepturile ... (vezi toată discuția)