avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma se inchide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma se inchide

Buna ziua! Am o intrebare. Activitatea firmei la care lucrez a fost preluata de alta societate. Toti angajatii au fost preluati, de fapt si-au dat demisia de la vechea firma si au fost angajati de noua firma, dar mai putin o persoana care din decembrie 1010 este in concediu medical. Vechea firma isi va inchide activitatea, se va desfiita. Am inteles ca firma nu poate face demersurile pentru incetarea deoarece mai exista acel angajat. Ce trebuie sa fac? Pot sa- i incetez CIM cu articolul 65 din Codul Muncii, pentru desfiintarea locului de munca, chiar daca este in medical. De exemplu: are medical pana la data de 28.02.2011, ii pot inceta cu data de 25.02.2011? Va multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 21 Februarie 2011
1. De ce nu-i incetati c.i.m. cu data de 28.02.2011?

2. Ati specificat ca *Activitatea firmei la care lucrez a fost preluata de alta societate* .... cum ?

3. In caz de desfiintare a societatii , atunci i se poate inceta c.i.m. ... insa va trebuie un certificat constatator cum ca societatea a fost radiata de la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca angajata dupa concediu crestere copil ina 64 ina 64 Buna ziua,am o angajata care si-a incheiat concediul de cresterea copilului in data de 22.10.2010;ea nu a mai dat nici un semn de viata,iar eu i-am trimis o ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca camyv camyv Se poate incheia un contract de munca in timp ce angajatul este in concediu medical daca firma urmeaza sa se inchida definitiv?Sunt obligata sa astept ... (vezi toată discuția)
Obiectul de activitate al unei firme este preluat de alta firma. ce opţiuni are angajatul? elenagabi elenagabi Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi în următoarea problemă. Lucrez la o firmă cu mari datorii la stat, iar patronul a decis să mute obiectul de ... (vezi toată discuția)