avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de chirie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de chirie

Buna! Am avut un contract de chirie pe un an pe zile. A fost inregistrat la financiar, dar dupa 2 luni am plecat cu voia proprietarului. In contract nu era mentionata nici o clauza. Mentionez ca pe acele 2 luni eu am platit impozitul pentru ca asa a acceptat sa-l inregistreze. Dupa plecare nu m-a mai interesat ce a facut, daca l-a reziliat sau nu. In functie de cele 2 scenarii (reziliat de proprietar sau nu) pot exista urmari pentru mine?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 14:48, 21 Februarie 2011
pe scurt nu exista urmari, iar proprietarul se duce singur sa-l rezilieze la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere apartament de comun acord andreea_sc andreea_sc Am inchiriat un apartament si as dorii sa stiu care este exact procedura de reziliere. Unde trebuie sa ma duc (eg. notariat, circa financiara) si ce alte acte, ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere, reziliere retroactiva ? Enro Enro Am urmatoarea problema, am un spatiu care a fost inchiriat de o societate comerciala, care in mai 2012 a intrat in insolventa, din iunie nu mi-au mai platit ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)