avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM in perioada CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM in perioada CIC

Sunt in concediu pentru crestere si ingrijire copil incepand cu data de 15.02.2011. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa demisionez in perioada aceasta de la actuialul angajator, fara sa fie afectata indemnizatia de CIC. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 21 Februarie 2011
Puteti sa ne prezentati motivatia demisiei?
Da, se poate sa va dati demisia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua v_anamaria v_anamaria Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, mai am pana in aprilie, dar vreau sa revin la munca si nu vreau sa ma intorc unde am lucrat inainte de concediu. ... (vezi toată discuția)
Loc de munca nou raluca raileanu raluca raileanu Buna ziua. As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la urmatorul fapt. Sunt in concediu de maternitate si mai am de stat acasa pana in ianuarie. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil deniisa deniisa Buna ziua Eu am fost in concediu pt ingrijire copil pina la data de 1 iunie 2009(concediul termininduse pe 7 aug 2010).Am vrut revenire la serviciu cu data de ... (vezi toată discuția)