As dori un sfat cu privire la posibilitatea de a face o cerere de eliberare a unor copii dupa niste acte din arhiva Biroului teritorial cadastru, topoloveni,jud. Arges. Daca stie cineva cum pot proceda sa fac cererea prin posta,ce taxe se platesc si unde ca sa nu fiu nevoita sa merg pana acolo numai pentru depunerea unei cereri.Am nevoie de copii dupa documente din arhiva de la cooperativizare deoarece sunt in proces cu comisia locala de restituire care nu vrea sa restituie intreaga suprafata pe care a avut-o in posesie bunica,sustinand ca au restituit destul(restul terenului l-au restituit deja unora care nu aveau nici un drept si acum nu stiu pe unde sa scoata camasa).Multumesc celor care-mi pot da un sfat.
Taxa este de 2 lei/pagina copiata, dar e mai dificil sa le obtineti prin posta pentru ca nu stiti cate pagini aveti de platit. La un extras de informare e simplu sa-l obtineti prin posta, e taxa fixa, o puteti plati fie prin OP/mandat postal, fie la OCPI din localitatea dvs. de domiciliu. Informatii, inclusiiv nr. de telefon, gasiti pe pagina www.ancpi.ro.
Fiind un birou mic, poate reusiti sa convingeti si telefonic pe cineva sa va spuna cate pagini aveti de platit ca sa fie in regula cererea.
1. cred ca este 5 lei/pag de la 01.01.2008, potrivit Ordinului Ministrului de interne si reformei administrative nr.371/27 decembrie 2008.
2. BCPI TOPOLOVENI : Oraş Topoloveni, Calea Bucureşti, nr. 111, cod 115500. Tel/fax: 0248/666436 . Program cu publicul luni - joi , orele 9.00 - 12.00 .
Obtinere acte dosar
doru6
Cum pot sa intru in posesia incheierilor de sedinta dintr-un dosar in care sunt intimat?
Eu locuiesc in alta localitate (undeva la tara) decat cea unde se ... (vezi toată discuția)