avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj dupa indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj dupa indemnizatie

pot intra in somaj dupa ce au trecut cele 24 de luni de indemnizatie? si daca firma la care am lucrat nu mai exista ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 21 Februarie 2011
dar daca am adeverinta de incetare inainte de indemnizatie pot ridica cartea de munca cu aceasta?
Despre ce adeverinta de incetare este vorba? ... incetarea raportului de munca se face printr-o decizie si nu printr-o adeverinta.

Carnetul de munca il puteti ridica de la ITM pe baza cartii de identitate ... mergeti la inspectorul ITM la care a fost arondat fostul angajator si solicitati eliberarea acrnetului de munca.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare cm lise lise Buna seara.pana acum 4zile am lucrat la o firma pe perioada determinata.mi sa inchis cm cu art 56j si pot sa benificiez de somaj .dar la lichidare nu mi sa dat ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea eliberarii cartii de munca pentru somaj pe motiv ca din 2011 se anuleaza? catalinion84 catalinion84 Buna ziua Eu mi-am terminat preavizul la firma in care am lucrat si acum trebuie sa imi depun actele de somaj. Cei de la firma mi-au spus ca cei de la ITM ... (vezi toată discuția)