avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii - drepturi restante
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii - drepturi restante

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca s-a suspendat alocatia pentru copii din motiv de neridicare timp de trei luni, pe cat timp in urma se platesc drepturile restante?#-o
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
geta36, utilizator
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 15:33, 22 Februarie 2011
Este vorba de alocatia de stat? Daca este vorba de aceasta alocatie, banii vi se vor vira din urma, de la data de cand nu i-ati mai ridicat. Insa dati un telefon sau mergeti la Directia Muncii din judetul dv, biroul de prestatii sociale si depuneti o cerere prin care solicitati sa vi se restituie banii din urma.
Multumesc mult pentru raspuns.Am fost la directia muncii din ilfov si mi s-a spus ca mi se vor da banii doar pentru 1 an, sau 2 sau 3 ,domnul de acolo nu era prea sigur. cand l-am intrebat pe cati ani se vor da banii pana la urma mi-a spus ca pe trei ani in urma.Eu nu am luat alocatia consecutiv din anul 2002.
Au fost multe luni in care nu am ridicat alocatia si nu a fost suspendata.Daca ma duceam la posta in luna urmatoare pe data la care trebuia sa iau alocatia mi-o dateau.Ideea e ca nu am luat consecutiv alocatia intre 2002 si 20011 .As vrea sa stiu unde as putea sa merg sa aflu situatia alocatiei din 2002 si pana acum.Ce as putea sa fac.multumesc.
Mergeti in audienta la directorul Directiei Muncii si faceti si o cerere prin care solicitati recalcularea si virarea banilor.Nu uitati sa luati nr de inregistrare, probabil acel functionar nu stia foarte bine sa gestioneze situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat neridicata de 12 ani cristi kit cristi kit Buna ziua.As vrea sa pun o intrebare in numele matusii mele.Are o fata in varsta de 12 ani si nu a luat niciodata alocatia de stat(ea a crezut ca o poate lasa ... (vezi toată discuția)
Unde pot primi alocatia pentru copil? cardan cardan As dori sa stiu daca pt . a primi alocatia pentru copil intr-un cont deschis pe numele mamei sau tatalui in conditiile in care : Familia ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)