avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacare act unic proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacare act unic proprietar

Sora mea nu a pastrat legatura cu tatal nostru timp de 20 ani . Eu am avut grija de acesta pana la deces . dupa decesul tatalui am asteptat un an pentru deschiderea masei succesorale . Sora nu sa prezentat si am devenit unic mostenitor . Acum dupa 8 ani de la incheierea actului sora contesta actul. Vreau sa stiu ce sanse aqre ea daca eu am avut si martori precum ca eu am avut grija de tatal meu pana la deces?
Cel mai recent răspuns: mikimicu , utilizator 18:40, 22 Februarie 2011
cam dificil dupa opt ani sa reuseasca anularea certificatului.ar trebui sa probeze ca a acceptat tacit succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire Bamsee Bamsee Bună ziua, Deoarece am citit pe forumuri tot felul de discuții referitoare la situația noastră, am sa o descriu mai jos. Este vorba de o moștenire din ... (vezi toată discuția)
Succesiune actiuni...cum procedez? psipsina psipsina Buna, Cine poate sa ma ajute in legatura cu procedura succesiunii... Este vorba despre sora bunicului care a decedat acum aproape 2 ani. Fiind handicapata ... (vezi toată discuția)
Ajutor - anulare certificat mostenitor kyrradan kyrradan Buna ziua, Unchiul meu a fugit din tara in 1986, tatal lui a murit in 1987. Dupa revolutie, desi a mai revenit in tara de cateva ori, nu s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)