avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa obtin custodia ficei mele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa obtin custodia ficei mele?

ce sanse am sa obtin custodia ficei mele??
fetita mea are 12 ani si sta cu parinti tatalui, timp de 5 ani nu mau lasat nici macar sa o vad o vedeam pe ascuns la scoala, de 2 ani o pot vedea dar numai in prezenta lor nu o pot loa in vacanta de vara sau pt weekend , :(
Ce pot face si ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:04, 23 Februarie 2011
atunci de ce nu solicitati reincredintarea minorei in instanta ? desigur trebuie sa si dovediti ca este in interesul acesteia sa locuiasca cu d-voastra si nu cu bunicii paterni...
Promovati actiune de reincredintare a minorei.
Este necesar sa probati ca imprejurarile avute de instanta la luarea acestei masuri s-au schimbat si ca puteti oferi fiicei dvs. conditii optime de crestere si educare.
Minora va fi ascultata de catre instanta cu privire la optiunea sa privind reincredintarea, iar daca aceasta doreste acest lucru si celelalte probe sunt administrate in maniera in care se impune in cazul unui astfel de proces, sansele sunt de partea dvs.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreu fetita inapoi bitzudain bitzudain buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Custodia minorilor gygygy gygygy in urma divortului fetita noastra de 6 ani a fost incredintata mamei,dar doresc sa introduc actiune pt. a cere incredintarea minorei mie,pt. ca minora nu mai ... (vezi toată discuția)