avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen ptr grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen ptr grefieri

Buna, m-ar interesa in ce consta materia ptr examenul de grefieri, ce probe sunt, si de unde se pot procura aceste materiale?
Cel mai recent răspuns: stelutamaria , utilizator 10:01, 18 Mai 2011
da din cate stiu eu,in sept va avea loc examenul data sigur nu o stiu inca.
aveti grija ce va doriti poate o sa si primiti!!!!!!! eu una nu o invidiez. ba mai mult si eu am dat acelasi examen si l-am picat, am plans atunci de nu mai stiam de mine dar acum am un serviciu care este platit aproximativ la fel si programul de lucru este de 4 ore pe zi. deci consider ca sunt o norocoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul de admitere la sng Ramona1982 Ramona1982 pt examenul de grefieri pot candida si cei cu studii medii? (vezi toată discuția)
Sng maria20 maria20 buna ziua. din cate am inteles si cei care au studii medi pot da examen pentru admitere la scoala nationala a grefierilor. cei cu studii medi vor studia un an, ... (vezi toată discuția)
Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)