avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie divort - in care cotidian ar fi potrivit sa o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie divort - in care cotidian ar fi potrivit sa o public?

Buna ziua , sunt din Timisoara si sunt nevoit sa dau o citatie intr-un ziar , care ar fi cel mai potrivit ?
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 09:42, 22 Februarie 2011
Cel mai cunoscut.
sa fie publicat la nivel national..trebuie sa aveti acolo un centru..trust ceva care au mai facut asta si va spun ei care sunt cele mai utilizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)
Pot divorta? dana73_76 dana73_76 buna seara eu numai stiu nimic de sotul meu de aproape 5 ani pot divorta si prin ce metode ? nu stiu unde locuieste sau daca mai e in tara va multumesc (vezi toată discuția)
Anunt ziar proces craciun15 craciun15 buna ziua am un proces de divort in care trebuie sa aduc dovada publicarii intr.un ziar a faptului ca am citat la proces sotia care nu este in tara/. Cum se ... (vezi toată discuția)