Buna...!am mai postat legat de acest subiect,dar raspunsul nu m-a ajutat.Am sa va spun ce s-a mai intamplat si va rog sa ma indrumati.Acum aprox 3 ani mi-am facut un abonament la [FURNIZOR].Cu aprox 3-4 luni inainte de inchiderea periaodei contractuale de 2 ani cu cei de la [FURNIZOR],am refuzat sa mai platesc abonamentul (din anumite motive,tot din cauza celor de la [FURNIZOR], dar nesemnificativ). ideea este ca in septembrie 2010 a expirat contractul cu cei de la [FURNIZOR], si aveam la dansii o datorie de 769.97 lei.am inceput sa primesc scrisorile de amenintare de la [FURNIZOR], pe care le-am ignorat si la un moment dat am primit o scrisoare de la o firma de recuperare,o fisrma a carei nume nu il mai tin minte,firma X,apoi iarasi scrisori de la [FURNIZOR],si tot asa.toate aveau acelasi continut,daca nu platesc ma da in judecata,si ma executa silit,etc.Am ignorat toate scrisorile,dar ideea este ca : in data de 17.11.2010 am primit o ultima notificare de plata de la cei de la [FURNIZOR],apoi o scrisoare de amenintare de la o firma [EDITAT], ("somatie")in care mentiona ca :"daca achitati pana la data de 26.01.2011 valoarea facturilor si solicitati derularea in continuare a a contractului apeland la serviciul clienti beneficiati de scutirea penalitatilor in suma de 423,48 ron".Iam sunat pe cei de la [FURNIZOR], m-am dus sa platesc datoria de la [FURNIZOR] in valaore de 769.97 lei si am vorbit cu dansii care mi-u spus ca, contractul nu se poate relua deoarece a fost intrerupt total si sub nicio forma nu se poate derula in continuare.Ok....urma (conform informatiilor care mi le-au dat cei de la [FURNIZOR] romania) sa mai primesc o scrisoare de [FURNIZOR] prin care mi-ar fi cerut sa platesc penalitatile,de care nu aveam cum sa scap.(423,48 lei).Ok,...asteptam scrisoarea de la [FURNIZOR]...dar in scimb am primit din nou scrisoare,..da de la [EDITAT] ,intitulata "Avertisment" pentru acea penalitate de 400 lei,...in care imi spun ca "intrucat debitul restant nu a fost lichidat ne vedem nevoiti sa propunem ,pentru cazul dumneavoastra inceperea procedurii judiciare"!!!!mentionez ca la prima scrisoare primita de la [EDITAT] am dat o gramada de telefoane atat la [FURNIZOR] cat si la [EDITAT],..fiecare ma trimitea la celalalt,..dar....acuma pe ultima scrisoare am primit niste penalitati,..de la cei de la [EDITAT]!!!! in valoare de 11900 lei.,..trecute pe spatele scrisorii,...i-am contactat pe cei de la [FURNIZOR],..ei au spun ca nu e treaba lor,..sa-i sun pe cei de la [EDITAT],...cu cei de la [EDITAT] nu am putut vorbi,m..deoarecec nu ma prelua niciun operator,....si am spun ca ma suna inapoi......un sfat v-a rog.....
Ii notificati oficial pe ambii si intrebati in conformitate cu ce anume v-au calculat penalitatile si cine are dreptul de a incasa banii.
Ma rog, formulati mai oficial... si apoi procedati in consecinta.