buna ziua!
sotia are un credit de nevoi personale si va depasi cele 90 de zile in care poate achita rata. intrebarea mea este: urmeaza executarea silita si in ce fel se poate manifesta ea?
mentionez ca acel credit e pe numele ei,suntem in divort ,bunurile sunt comune,
multumesc anticipat!
in cazul prezentat de dvs,mai mult ca sigur ca va fi urmatorul curs al evenimentelor:
banca va "vinde2 creditul neperformant unei societati specializate pe recuperari creante;
aceasta,dupa un timp,va incepe cu somatii,telefoane etc la adresa sotiei.
intr-un final,vor recurge si la executarea silita.din acel moment,sotia va fi in rizico pericolul sa fie executata asupra tuturor bunurilor mobile-imobile pe care le detine in nume propriu.daca ele nu vor fi indestulatoare,se va trece si la executarea bunurilor care fac parte din comunitatea matrimoniala de bunuri.
daca sunteti in divort,situatia va fi si mai ..neplacuta.vor solicita ei partajul bunurilor comune.
buna dimineata! va rog frumos in continuare inca ceva,
acum ca suntem divortati ,bunurile din casa sunt comune,daca le trec pe numele copilului e posibil sa le pastrez?
apartamentul e ipotecat deja ,e posibil sa i se aplice o noua ipoteca de rang 2?
am inteles ca sunt anumite lucruri pe care nu are voie executorul sa le ia:pat,masina de spalat,aragaz....
de platit oricum voi plati acele datorii ca sunt ale mele dar fiind somer ,ma intelegeti...
si daca ma voi angaja in viitorul apropiat cat din salariu mi se va opri?
am zece carduri la zece banci, nu stiu cum se vor intelege intre ele,
multumesc anticipat !O zi buna!
e vorba de un card de credit, nu am garantat cu nimic aici,creditul ipotecar e la alta banca facut, sunt somer inca am un copil in intretinere,
as dori mai multe detalii daca nu va suparati,
e stresant totusi dar nu am ce face,
multumesc inca odata!