avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare silita sau nu?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare silita sau nu?

buna ziua!
sotia are un credit de nevoi personale si va depasi cele 90 de zile in care poate achita rata. intrebarea mea este: urmeaza executarea silita si in ce fel se poate manifesta ea?
mentionez ca acel credit e pe numele ei,suntem in divort ,bunurile sunt comune,
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ioanborza , utilizator 21:24, 2 Mai 2011
sunt disperat pot spune,nu am patit pana acum asa ceva,pot obtine un raspuns cat de cat detaliat aici? sau poate ma indruma cineva ,nu stiu undeva in alta parte?
multumesc oricum ar fi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare firma unuia dintre soti tusu tusu Buna ziua, Va retin atentia cu o problema... Sotia are de returnat o suma de bani societatii comerciale unde a lucrat, ij jur de 25.000 de euro. Intre ... (vezi toată discuția)
Definire notiunea de co-imprumutat harris_bmb harris_bmb doresc sa solicit un credit prima casa si valoarea ratei reprezinta 25% din venitul meu net pe luna. Deci nu este nevoie ca sotia sa contribuie cu venitul ei ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante,probleme cu bancile laurateodora laurateodora am 3 credite bancare dintre care unul ipotecar.Daca nu platesc unul din creditele neipotecare pot fi executata de banca care detine ipoteca si in ce conditii (vezi toată discuția)