avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Norme metodologice de aplicare a Legii nr. 263/2010

Va rog frumos, stie cineva daca s-au publicat sau cand se publica normele metodologice de aplicare a legii noi a pensiilor intrucat am dosar depus de 1 luna si mi se spune ca nu pot emite decizie intrucat nu sunt publicate normele si nici programul informatic de calcul al pensiei nu il au. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:05, 22 Februarie 2011
Casa Nationala de Pensii Publice spune ca sunt in lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normele de aplicare a legii nr. 263/2010 olarasu ileana olarasu ileana Am depus cu 03 ian.2011 dosar pentru pensie anticipata partial.Pe 28 ian.2011 am fost si m-am interesat in ce stadiu este lucrarea dosarului si de la Of.de ... (vezi toată discuția)
Programul de calcul al pensiilor determinate potrivit legii nr. 263/2010 nistorsofia nistorsofia Buna ziua! Mi-am depus dosarul ptr. pensie anticipata partial in data de 01.03.2011. In data de 14.02.2011 am dat un telefon sa mai vad in ce stadiu se mai ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie limita de varsta Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Dupa iesirea la pensie la limita de varsta in 2008, sotia mea a mai lucrat inca 3-4 luni, pana a sosit decizia de pensionare. Anul acesta am aflat ca se poate ... (vezi toată discuția)