avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie limita de varsta

Dupa iesirea la pensie la limita de varsta in 2008, sotia mea a mai lucrat inca 3-4 luni, pana a sosit decizia de pensionare. Anul acesta am aflat ca se poate fructifica si aceasta perioada si am depus , la inceputul lui februarie, cerere pentru a include si perioada lucrata suplimentar.Dosarul a fost verificat si mi s-a confirmat ca este totul OK, dar nu au momentam programul de calculator. Am asteptat linistit, cand nu era programul pentru noua lege din 2010, dar astazi mi se spune (la casa jud. de pensii ) ca inca nu au program pentru recalculare (se lucreaza numai la dosare noi) si nu stiu sa-mi dea un termen estimativ. :foottap:
Stie cineva sa ma lamureasca care este situatia reala? Este normal ca dupa mai bine de 5 luni de la aparitia legii sa nu fie programele gata?
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
Viorel_Lucaciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Viorel_Lucaciu , utilizator 17:51, 31 Mai 2011
Domnule inginer, de cate ori am scris pe forum sa nu mai scrieti denumirea casei de pensii? :acute:

N-au nicio vina cei de la casele teritoriale de pensii pentru cum nu merge aplicatia informatica. Elaborarea aplicatiei informatice este una din atributiile Casei Nationale de Pensii Publice, potrivit art. 138, lit. r) din Legea nr. 263/2010. Trimiteti o sesizare acestei institutii.
[ link extern ] /
Multumesc pentru raspuns.

P.S. M-am conformat si am sters si denumirea casei de pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 263/2010 - determinarea cuantumului pensiilor, norme de aplicare Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Avand in vedere faptul ca de la 01.01.2011 a intrat in viguare noua lege a pensiilor nr.263/2010, care a abrogat legea anterioara cu toate modificarile si ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare politist 49 ani Calinaemil Calinaemil Am fost lucrator de politie pana in data de 15.05.2011, avand o vechime in serviciu de 29 de ani si 17 zile si o total vechie insumand si sporuri de vechime in ... (vezi toată discuția)
Normele de aplicare a legii nr. 263/2010 olarasu ileana olarasu ileana Am depus cu 03 ian.2011 dosar pentru pensie anticipata partial.Pe 28 ian.2011 am fost si m-am interesat in ce stadiu este lucrarea dosarului si de la Of.de ... (vezi toată discuția)