avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa in regie proprie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa in regie proprie

are idee cineva daca se poate construi o casa in regie proprie cu meseriasi angajati de mine cu contract de munca individual intre mine si ei fara a intra in litigiu cu noul COD AL MUNCII ..Daca da cum se procedeaza
Cel mai recent răspuns: bazilioana , utilizator 19:18, 22 Februarie 2011
Constructia casei in regie proprie inseamna ca e construita de tine insuti ori de membrii familiei sau cunostinte apropiate fara contract .Daca angajezi pe cineva cu contract , inseamna ca nu mai e in regie proprie ,ci e facuta de o persoana autorizata care plateste impozit pe venit.
Ca persoana fizica nu poti angaja pe cineva cu contract de munca .Poti incheia un contract de prestari servicii sau antrepriza constructii ,cu o societate sau persoana fizica autorizata .
multumesc de raspuns,dar stiam ca exista o forma de angajare care sa nu depaseasca 500 de ore ,dar nu cunosc cum se face
sau daca vine cineva in control de la inspectia muncii ,cu ce acte sa i intampin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa neconstruita inca dozer dozer Buna ziua, Sunt in cautarea unei case si am gasit urmatoarea oferta: Teren existent in proprietatea constructorului, care intentioneaza constructia unei ... (vezi toată discuția)
Casa in regie proprie laurentiuu laurentiuu Cum pot sa construiesc o casa in regie proprie fara sa iau amenda?Nu doresc firma pentru ca este foarte scumpa. (vezi toată discuția)
Contract intre doua persoane fizice typesse typesse Buna ziua. Urmeaza sa incep constructia unei case in regim propriu si as dori sa stiu cum se procedeaza sa intocmim un contract intre mine ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)