avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ITM
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ITM

Buna ziua,
As dori sa va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:
in urma unui control de la itm,am primit un proces verbal de contraventie pentru 3 abateri dintre care 2 sanctionate cu avertisment,si una cu amenda de 3.000 lei.
la constatarea celei de-a doua abateri,cea sanctionata cu avertisment,inspectorul itm a scris in mod eronat ca face referire la pontajele din decembrie 2010,iar el le-a retinut si s-a uitat pe pontajele din ianuarie 2011.pot face contestatie,si daca da atunci se anuleaza tot procesul verbal,sau numai abaterea in cauza?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 17:04, 22 Februarie 2011
Nu se anuleaza tot, se va rectifica greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda 10.000 ron munca la negru/ salariat ioana-ramona7 ioana-ramona7 Buna ziua, as dori sa va intreb daca in momentul controlului de la ITM salariatii aveau contracte de munca inregistrate si semnate de catre salariati , iar 5 ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal itm blitzmate blitzmate Buna ziua Am primit o amenda de 30000ron de la ITM pentru 3 muncitori care au declarat ca lucreaza la firma mea... lucru neadevarat, firma fiind inchisa ... (vezi toată discuția)
Itm a dispus incheierea cim cu alta data, ce sa fac? timtexcompany timtexcompany In urma unui control, s-au descoperit urmatoareaproblema la unitatea in care lucrez: - s-au gasit un nr de lucratori care desi aveau CIM , acestia au declarat ... (vezi toată discuția)