avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corectare adresa gresita carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corectare adresa gresita carte funciara

Am cumparat un apartament (acum 2 ani) iar in cadrul adresei este trecuta gresit scara, si anume F in loc de E. Mentionez ca blocul nu are scara F. Se pare ca greseala a fost facuta cand apartamentul a fost cumparat de la IGO sau cum se numea atunci Intreprinderea de gospodarire locala. Cum s-ar putea indrepta greseala (ce pasi ar trebui sa urmez?)
Mergeti cu actedle originale la societatea care a preluat IGO si solicitati indreptarea erforii materiale. Veti avea cu dvs. si o adeverinta de la Asociatie din care rezulta ca blocul nu este prevazut cu scara F si ca locuiti la scara E .Dupa corectare veti depune si la Cartea funciara actele si veti solicita modificarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobiliara cu cf gresit serdexro serdexro Buna ziua. Sunt in mijlocul unei tranzactii imobiliare. Vreau sa cumpar un apartament.Ieri am fost la notar impreuna cu vanzatorii. Notarul a scos CF. Am ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara valentin.galbau valentin.galbau In extrasul de carte funciara apare eronat la adresa apartamentului scara F in loc de scara E. Toate celelalt detalii ale adresei sun corecte(strada, numar, ... (vezi toată discuția)