avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune

am o mica problema si va rog daca puteti sa ma ajutati
parintii mei au primit prin cedare de la toti cei 4 frati, dupa moartea tatalui sau partile lor si inclusiv a mamei lui cu clauza viagera . acum eu doresc sa construiesc pe acel teren o casa si as dori sa stiu daca pot concesiona de la ei acest teren(parinti) chiar daca nu s-a dezbatut mostenirea .
multumesc
Cel mai recent răspuns: bumbu , utilizator 12:51, 16 Mai 2008
multumesc mult pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptare mostenire. burteaionelia burteaionelia Buna, Tatal meu a decedat anul trecut in 23 aprilie si din cate stiu in termen de 1 an este necesar sa fac atat eu cat si mama mea o solicitare de acceptare a ... (vezi toată discuția)
Contract notarial nul întrucât nu a fost întabulat. cum se rezolvă problema aceasta? AndCosmin AndCosmin In urma mortii tatalui meu vitreg mama si fratele meu vitreg sunt mostenitorii unui imobil din Bucuresti imobilul fiind mostenit de tatal meu vitreg de la ... (vezi toată discuția)
Tata vrea să renunț la cota mea din moștenirea după mama, dar eu nu sunt de acord cu asta. cum să fac, care e procedura? Anngellicca Anngellicca Buna ziua! Am si eu o intrebare. In luna august mama a decedat, iar acum tata ma cheama pt succesiune, dar eu nu sunt de acord cu cedarea drepturilor. Pot ... (vezi toată discuția)