avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata credit

Atunci cand nu se achita creditul nici de girant...se face poprire 1/3 din salariu doar girantului sau si celui care a facut imprumutul..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 21:40, 22 Februarie 2011
Buna seara !
Procedura de executare silita va privi in primul rand bunurile / veniturile titularului imprumutului , iar in masura in care acestea sunt considerate ca fiind neindestulatoare se pot urmari veniturile girantului/ilor ...
deci intai il ia pe el la bani marunti si apoi girantul?
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala andat andat Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am un credit in derulare, girat de catre doua persoane (una decedata, una in viata). Creditul va avea in curand restanta ... (vezi toată discuția)
Imprumut ifn nicol-dd nicol-dd Buna ziua. Am o colega care a luat un imprumut de la C.A.R. Metropolitan iar din diverse motive nu a reusit sa plateasca trei rate. Conform contractului in ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii opriti ca girant din cauza unui rau platnic decumariana decumariana Sotul meu a girat pe fosta lui iubita, in urma cu 6 ani, pt ca aceasta sa obtina un imprumut de la un CAR. Dupa ce relatia s-a incheiat, fata a refuzat sa isi ... (vezi toată discuția)