avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare contract munca

Lucrez la o firma privata cu contract de munca de 8 ore. Mi s-a adus la cunostinta ca se va modifica CM de la 8 la 4 ore cu functia de baza la aceeasi societate.Au dreptul sa ma oblige sa lucrez 8 ore pe zi ?Cunoaste cineva o baza legala in acest sens?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:59, 22 Februarie 2011
Orice modificare la elementele contractului de munca se face cu acordul ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila restructurarea postului? Simona_ta Simona_ta Buna seara, Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: Am un al doilea CIM cu timp partial de 4 ore in cadrul unei companii cu sediul in Italia. Programul ... (vezi toată discuția)
Tura de weekend andzxe andzxe Sunt angajat in cadrul unei firme de IT. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata si precizeaza clar ca programul de lucru este de luni pana ... (vezi toată discuția)
Cim part time ronina ronina buna ziua.sunt angajat la o firma,unde vor sa-mi schimbe cm. in cm. part tyme.as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj in acesta perioada?o alta intrebare ... (vezi toată discuția)