avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert judiciar
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert judiciar

stiti cumva dupa terminarea cursurilor organizate de anevar, de evaluator imobiliar, ce trebuie facut ca sa pot face expertize judiciare?
stiam ceva de un examen la ministerul justitiei. se mai organizeaza? si ce studii tb sa am ca sa fiu acceptat, sa pot intra pe listele cu experti ai judecatoriilor?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:02, 26 Februarie 2011
Daca abia ati terminat un curs de evaluator organizat de ANEVAR, va sugerez sa studiati Statutul ANEVAR [ link extern ]
Va inscrieti in ANEVAR, devenind membru aspirant si dupa... membru titular, deci veti putea deveni expert evaluator imobiliar (dar veti deveni expert extrajudiciar).
Nu cunosc conditiile Ministerului Justitiei pentru ca ulterior sa va puteti inscrie la un examen si ca expert evaluator judiciar, puteti intreba la Ministerul Justitiei.
Stiu doar ca expertii tehnici (membri ai Corpul expertilor tehnici - CETR) si expertii contabili (membri ai CECCAR) s-au putut inscrie pe tabloul expertilor judiciari; puteti studia si legislatia in domeniul expertizei ... vedeti un articol despre expertiza, la modificarea prin L.208/2010 a OUG 2/2000.
[ link extern ]
Va doresc succes.
Urmariti la biroul pentru expertize judiciare ce functioneaza in cadrul Tribunalul din judetul Dvs cand sunt organizate examene pentru atribuirea calitatii de expert tehnic judiciar. Aceste examene se oganizeaza foarte rar (de ordinul anilor).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea calitatii de expert evaluator Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandeam sa incep si eu niste cursuri de a deveni expert evaluator in domeniul imobiliar si in evaluarea intreprinderilor. Se merita oare? Imi ... (vezi toată discuția)
Certificat absolvire cursuri anevar Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Aproape fara sa vreau m-am pricopsit cu un certificate de absolvire ale unor cursuri ANEVAR in domeniul evaluarii. Imi poate spune cineva ce as ... (vezi toată discuția)
Interviu pentru experti anevar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE MJ a publicat pe site-ul propriu un anunt pentru organizarea de interviu in perioada 02-06.06.2014, in vederea obtinerii autorizarii ca expert in specialitatea ... (vezi toată discuția)