avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Interviu pentru experti ANEVAR
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Interviu pentru experti ANEVAR

MJ a publicat pe site-ul propriu un anunt pentru organizarea de interviu in perioada 02-06.06.2014, in vederea obtinerii autorizarii ca expert in specialitatea evaluari imobiliare.
[ link extern ]
In acest sens s-a emis si Ord. MJ nr.1412/C/ 10.04.2014
Este o discrimane cu acte in regula.
Ar fi interesant sa argumentati, de ce considerati ca este vorba de o discriminare, in conditiile in care, in prezent, justitia se confrunta cu o lipsa acuta de experti/ specialisti tehnici judiciari, in majoritatea specializarilor, iar cei autorizati sunt sufocati cu dosare si procesele treneaza si din lipsa expertizelor tehnice judiciare, in multe dosare aflate pe rol.
Interviul este calea mai scurta spre autorizare. Ar trebui organizate cat mai multe, in toate specializarile astfel incat la fiecare tribunal, sa fie macar cate un expert/ specilaist tehnic judiciar din fiecare specializare.
Este adevarat ca si o noua legislatie privind expertizele judiciare si extrajudiciare, moderna, adaptata cerintelor actuale ale justitiei este necesara si nu se fac pasi inainte in acest sens de catre MJ.
S-a finalizat interviul? As fi curios sa vad rezultatele ..
Pana in prezent, nu am informatii, ca au fost facute comunicari de catre MJ legate de rezultatul interviului.
Buna ziua,
Linkul unde gasiti rezultatele interviului


[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Expert tehnic judiciar vs expert anevar ContSters277797 ContSters277797 Am o nelamurire in privinta evaluarii unui imobil: 1. evaluarea imobilul in instanta se face de catre un expert evaluator membru ANEVAR, sau 2.evaluarea ... (vezi toată discuția)
Certificat absolvire cursuri anevar Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Aproape fara sa vreau m-am pricopsit cu un certificate de absolvire ale unor cursuri ANEVAR in domeniul evaluarii. Imi poate spune cineva ce as ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar evaluator - atestat anevar ContSters48299 ContSters48299 Oare un expert tehnic judiciar care a dobandit in trecut (inainte de 2011) specializarea \\"Evaluari proprietati imobiliare\\" are dreptul sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)