avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua !
Am si eu o intrebare :Am o datorie catre [FURNIZOR] si ieri mi-a venit de la [EDITAT] o chestie cam asa:
In baza art 371 alin 2 cod proc.civ .va instintam ca figurati catre societatea [EDITAT] cu o datorie de 1677 ron cesionata de catre [FURNIZOR] catre sc [EDITAT], consecinta a nerespectari contractului cu nr********** incheiat cu [FURNIZOR] pentru care s-a inceput procedura de executare silita .
Pana la data de 3-03-2011 aveti obligatia sa comunicati data si ora cand sunteti la domiciliu in vederea inceperi proceduri preliminare a executari silite ,in speta evaluarea bunurilor mobile si imobile facuta de executor judecatoresc si expert cadastral.
In temeiul art 373,385si 413 din cod de procedura civila demararea executari silite

si inca o hartie cam asa:

CERERE DE EXECUTARE SILITA catre biroul executorului jud

Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 22:39, 22 Februarie 2011
cred ca au uitat de art 372 cpc
"Executarea silita se va efectua numai in temeiul unei hotarari judecatoresti ori al unui alt inscris care, potrivit legii, constituie titlu executoriu."
problema insa ramane, daca datorati aceasta suma si nu e prescrisa, va pot actiona in judecata si se poate ajunge la o executare silita.. vanzari de bunuri, poprire pe salariu
ceea ce vi s-a remis este doar o fresca a viitorului;exact cum a prezentat d-na gi_jane2, trebuie sa verificati daca nu cumva dreptul lor de actiune nu s-a prescris.acest lucru presupune trecerea a minimum 3 ani de la ultima factura neachitata(sau in raport cu fiecare creanta).va aflati sincer in rizico-perocolul sa fiti executat silit.procedura mai poate sa dureze cca 3-4 luni.
eventual incercati o negociere cu firma respectiva;din practica cunosc faptul ca pot ceda pana la 50%-60% din valoarea invocata in acel act remis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea executarii dupa plata doar a creantei nu si a onorariului executorului ? bobocel3333 bobocel3333 Daca sa zicem exista titlu executoriu si intre timp debitorul plateste direct creditorului nu in cont la CEC al executorului dupa cum zice legea ce se ... (vezi toată discuția)
Somatie VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, Astazi am primit o scrisoare in posta de la [EDITAT] care citeste: \"La data expedierii prezentei scrisori figurati in continuare in evidentele ... (vezi toată discuția)
Sistare poprire nikky2285 nikky2285 Am primit o instintare de la executor ca poprirea a fost sistata conform art 371 indice 5 lit b, ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce inseamna acest articol, tin ... (vezi toată discuția)