avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sistare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Sistare poprire

Am primit o instintare de la executor ca poprirea a fost sistata conform art 371 indice 5 lit b, ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce inseamna acest articol, tin sa precizez ca sunt angajata si poprirea se platea lunar.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:52, 28 Decembrie 2016
Art. 371/5 cod procedură civilă - Executarea silită încetează dacă:

b)nu mai poate fi efectuată ori continuată din cauza lipsei de bunuri urmăribile ori a imposibilităţii de valorificare a unor astfel de bunuri; în aceste cazuri, executorul va remite personal creditorului sau reprezentantului acestuia titlul executoriu, menţionând pe acesta cauza restituirii şi partea de obligaţie ce a fost executată;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita miti59 miti59 am avut scos la licitatie apartamentul dar acesta nu sa vandut. Am primit de la executor o anstiintare conform art.371/5 lit.b. Ce urmeaza incontinuare? (vezi toată discuția)
Restituirea titlului executoriu KLTM KLTM Executorul judecatoresc a intocmit un proces verbal in care scrie ca \"avand in vedere cererea creditorului prin care solicita restituirea titlului ... (vezi toată discuția)
Debit incert achitat integral peraspera peraspera Cronologic: Decizie irevocabila...contestata ca nelegala si netemeinica... creditorul a mimat ca da termen debitorului ( 7 zile, dar dupa 5 si inainte de a ... (vezi toată discuția)