avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sant divortat din 2005 insa fosta sotie i mi interzice sa mi vad cei 2 copilasi ,se poate face ceva in acest sens avand in vedere ca fosta sotie a parasit tara impreuna cu cei 2 copii fiind stabilita in BELGIA.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:51, 22 Februarie 2011
Aveti un program de vizitare stabilit printr-o hotarare judecatoreasca ?
Reveniti cu detalii pentru a primi ulterior un raspuns complet.
Daca aveti o rezolutia poate ca va folosesc de reteaua juridica europeana: [ link extern ]
vorbiti cu avocatul dv.
NU AM NICI UN PROGRAM DE VIZITARE STABILIT DE JUDECATOR,DEOARECE JUDECATORU SPUNE SENTINTA ESTE VALABILA PE TERITORIUL ROMANIEI SI NU IN AFARA !
Pentru a putea pune in executare o hotarare privind stabilirea relatiilor cu minorii sau pentru a putea formula o plangere penala pentru savarsirea infractiunii prev de art.307 al. 2 c.pen.-nerespectarea masurilor privind incredintarea, trebuie in prealabil sa formulati si sa obtineti o hotarare prin care sa va fie stabilit un program de vizitare al minorilor.
Abia ulterior, puteti proceda la variantele de mai sus, in situatia in care fosta sotie va ingradeste dreptul stabilit prin hotarare.
de accord cu dvs.insa daca ea locuieste in belgia si eu in romania nu vad cum se mai pune in aplicare ceva sau cum as putea sa mi vad copiii

Alte discuții în legătură

Divort/copii louisdayana louisdayana Buna ziua , Ma aflu in strainatate , mai exact in Belgia . Sunt divortat de cativa ani si tot am probleme cu fosta sotie(Si ea e tot in Belgia) . De curand am ... (vezi toată discuția)
Despre copil ghebosel_leu ghebosel_leu am divortat de fosta sotie de 1an si doua luni,impreuna avem o fetita de 10 anisori ,care a ramas impreuna cu mama sa de atunci totul fost ok, imi a vedea ... (vezi toată discuția)
Vizita copil Maciprian Maciprian Buna ziua Sunt divortat si fosta sotie ma ameninta ca nu ma mai lasa sa vad copilul daca il mai iau la noua mea casa si in prezenta noii mele partenere . In ... (vezi toată discuția)