avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sant divortat din 2005 insa fosta sotie i mi interzice sa mi vad cei 2 copilasi ,se poate face ceva in acest sens avand in vedere ca fosta sotie a parasit tara impreuna cu cei 2 copii fiind stabilita in BELGIA.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:51, 22 Februarie 2011
Judecatorul nu poate sa nu indiplineasca Regulamentului (CE) nr. 2201/2003 al Consiliului care apare la linkul care ti -am aratat mai sus. Faci o cererea temeiat in acel regulament comunitar direct aplicabil.
Dreptul de a avea legaturi personale cu minorii este unul prevazut de lege, prin urmare o hotarare obtinuta in acest sens poate fi pusa in aplicare chiar daca vorbim de Belgia.
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort/copii louisdayana louisdayana Buna ziua , Ma aflu in strainatate , mai exact in Belgia . Sunt divortat de cativa ani si tot am probleme cu fosta sotie(Si ea e tot in Belgia) . De curand am ... (vezi toată discuția)
Despre copil ghebosel_leu ghebosel_leu am divortat de fosta sotie de 1an si doua luni,impreuna avem o fetita de 10 anisori ,care a ramas impreuna cu mama sa de atunci totul fost ok, imi a vedea ... (vezi toată discuția)
Vizita copil Maciprian Maciprian Buna ziua Sunt divortat si fosta sotie ma ameninta ca nu ma mai lasa sa vad copilul daca il mai iau la noua mea casa si in prezenta noii mele partenere . In ... (vezi toată discuția)