avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deductibilitate alte rezerve
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deductibilitate alte rezerve

Buna ziua! As vrea sa majorez capitalul social din alte rezerve(1068) constituite din profitul anului 2008. Intrebarea mea ar fi: se plateste impozit pe aceasta suma inainte de majorarea capitalului social sau nu? Oriunde am cautat nu am gasit un raspuns in care sa am si temeiul legal pt aceasta problema. Am citit doar ca se poate face asta numai din alte rezerve dar fara sa se specifice acolo si dak se impoziteaza inainte de capitalizare. Astept un raspuns. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters51406 , utilizator 15:44, 23 Septembrie 2008
PUNCTELE 83 SI 84 DIN HG 44/2004 SUNT ABROGATE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social issis4ever issis4ever care este actul normativ care stabileste obligativitatea platii impozitului pe dividende pt sumele din rezerve repartizate la majorarea capitalului social? (vezi toată discuția)
Profit nerepartizat 2009 vioconta vioconta Nu am repartizat profitul aferent anului 2009, la o SC, SRL. 1)CAT TIMP POT STA CU ACEL PROFIT NEREPARTIZAT IN SOLD?????(este legal?) 2)as putea sa majorez ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social safir159 safir159 Am o nelamurire in legatura cu majorarea capitalullui social, si anume acesta se poate majora doar cu aport in numerar sau natura?De exemplu daca nu am ... (vezi toată discuția)