avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... State de plata, conditii de munca si altele...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

State de plata, conditii de munca si altele...

Pentru siguranta mea si a familiei mele am editat acest mesaj... nu de alta dar acum am observat ca nu am fost prea inspirat in alegerea numelui cu care am postat deoarece pot fi recunoscut dupa acesta.

Multumesc pentru intelegere.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Catalinozaurusrex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalinozaurusrex , utilizator 08:48, 23 Februarie 2011
Depuneti plangere la ITM.,cu privire la aceste aspecte.In acelasi timp,depuneti la tribunal-sectia litigii de munca-actiune civila in pretentii pentru recuperarea salariilor.
Pentru siguranta mea si a familiei mele am editat acest mesaj... nu de alta dar acum am observat ca nu am fost prea inspirat in alegerea numelui cu care am postat deoarece pot fi recunoscut dupa acesta.

Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
Catalinozaurusrex, utilizator
In ceea ce priveste ITM,depuneti plangere scrisa si inregistrata.Aici nu va fi o problema de timp.In ceea ce priveste Tribunalul ....

ART. 286 – Codul Muncii -Regimul de solutionare a conflictelor de munca

(1) Cererile referitoare la solutionarea conflictelor de munca se judeca in regim de urgenta.

(2) Termenele de judecata nu pot fi mai mari de 15 zile.

(3) Procedura de citare a partilor se considera legal indeplinita daca se realizeaza cu cel putin 24 de ore inainte de termenul de judecata.

Potrivit art.286 pct.2 nu ar trebui sa dureze mult.Sfatul meu este insa sa angajati un avocat.
Va multumesc mult! Sanatate si toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva unde deschid un proces ( litigiu de munca?) cu stima . benga112 benga112 Am comiciliul stabil in Bucuresti sector 5 -Am lucrat la o firma in sectorul 3 Bucuresti.Doresc a deschide un proces firmei la care am lucrat sector 3 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca liliana alba liliana alba Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu ce este de facut in urmatoarea problema: Tatal meu lucreaza la o firma de constructii si nu a luat salariile ... (vezi toată discuția)
State de plata semnate in fals la itm tg-jiu nelubadea nelubadea Ma numesc Nelu sunt din Tg-Jiu si as dori sa fiu consiliat intr-o problema de natura juridica din sectiunea "litigii de munca" Despre ce este ... (vezi toată discuția)