avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... jana24
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

jana24

cum se calculeaza indemnizatia de jomaj, am revenit din concediu de crestere copil la munca iar dupa o saptamana am primit preaviz pe motiv ca sa restructurat postul pe care am fost si lucreaza o persoana part-time pe un postul similar dar care era inainte subordonat mie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , Consultant resurse umane 09:23, 23 Februarie 2011
Conform normelor de aplicare a L76/2002 , Hot 174/2002 modificate si completate la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil yonut_scuriu yonut_scuriu Buna ziua, Va deranjez cu niste intrebari in numele unui prieten legate de concediu de cresterea copilului. Sotia lui urmeaza sa nasca in ianuarie - ... (vezi toată discuția)
Locul meu de muncă s-a desființat în timp ce eram în concediu de creștere a copilului. pot beneficia de șomaj? CondreaAlexandra CondreaAlexandra De curand am terminat concediul de crestere a copilului si as vrea sa benefeciez de indemnizatia de somaj in continuare. In timpul concediului locul de munca ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil Alina Alina Alina Alina Buna ziua Pe data de 20 iulie mi se termina concediu de crestere copil si societatea unde lucrez mi-a propus un contract de munca part time. Societatea la ... (vezi toată discuția)