avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROCEDURA CIVILA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROCEDURA CIVILA

O sentinta data de judecatorie ,atacata cu recurs la Tribunalul judetean ,incheiata cu o decizie "Definitiva si irevocabila ", mai poate fi atacata cu sorti de reusita in mod legal, intr-o instanta in care completul de judecata sa nu fie partinitor , sa tina cont de dovezile reale aflate la dosar,sa ia in considerare cu adevarat, contributia fiecarei parti aflate in proces de partaj,mai exista speranta sa se faca "justitie"intr-un proces de acest gen, in care predomina minciuna ,inselatoria,interesul financiar al celor care sunt pusi sa faca "dreptate"?! va multumesc! :help::sorry:#-o
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:10, 25 Februarie 2011
din moment ce v-ati judecat si s-a pronuntat o hotarare irevocabila intr-o chestiune (in cazul dvs. in cadrul unui proces de partaj), nu puteti sa va judecati in alta parte, inca o data pentru aceeasi chestiune.
O sentinta definitiva si irevocabila are autoritate de lucru judecat ,astfel ca nu mai puteti face nimic.
va multumesc pt raspuns,era de asteptat !Oamenii vor avea parte de un proces corect, cu un verdict corect, numai dupa ce se va schimba ADN-ul uman, din care sa lipseasca genele raspunzatoare de;parvenire,imbogatire,sclavie de orice fel !!SPERANTA MAI RAMINE SI UTOPIA!
Mai exista o speranta: contestatia in anulare dar numai pt. anumite motive stabilite de legiuitor, simpla nemultumire fata de solutie nu este de ajuns. Sau initiati plangeri penale impotriva persoanelor despre care stiti si aveti dovezi ca au mintit la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabilã și obiecțiuni puscasMarin puscasMarin M-am judecat la tribunal într-un proces de litigii-drepturi băneşti, la care am cerut să se efectueze o expertiză contabilă, expertiza a fost în ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare bcory bcory Descriere speta: se finalizeaza in proces de partaj succesoral prin hotarare definitiva si irevocabila (curtea de apel) care mentioneaza in motivarea sentintei ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort marta.cam marta.cam Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste sentinta divortului meu. Acesta a fost de comun acord, asadar in data de 17.06.2009 ne-am prezentat la tribunal ... (vezi toată discuția)