avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare nume
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare nume

Am o condamnare de 3 luni, permisul anulat si 1 an fara drept de permis in urma comiterii unei infractiuni. Daca ma casatoresc si-mi schimb numele pot da de permis mai devreme de 1 an?
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 15:12, 23 Februarie 2011
Nu cred ca veti reusi prin inducerea in eroare a institutiilor statului sa obtineti finalitatea asta. De altfel, codul numeric personal este acelasi. Acest mod de identificare a dumneavoastra nu-l puteti schimba. Eu zic ca nu veti reusi. Va sfatuiesc in schimb sa aveti rabdare, sa respectati legea si in final sa ajungeti la rezultatul dorit doar dupa trecerea perioadei de un an.

nu. oricum se cere si certificatul de casatorie si e acest CNP care e unic. deci nu puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa gresita pv. Atti89 Atti89 Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)
Prins fara permis de conducere ContSters427399 ContSters427399 Buna ziua . Am fost prins fara permis de condcere si doar i-am dat as-l si CNP-ul dar u am fost retinut . Ce pot pati ? (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate gyany23 gyany23 am avut permisul suspendat pentru o neacordare de prioritate.pe aceasta perioada de suspendare am condus si am fost oprit de un echipaj de politie.masina o ... (vezi toată discuția)