Buna ziua,in acest moment lucrez la un SRL, dar incepand cu data de 01.03.2011 cu acordul ambelor parti, doresc incetarea CIM.Ce trebuie sa depun la Camera de Munca, pana cand trebuie sa depun documentul respectiv.Si inca o intrebare,in cartea de munca nu s-a operat actualul meu loc de munca, deoarece din oct 2010 cartea mea de munca este la pensii pt actualizarea datelor.In afara de CIM si decizia de incetare mai trebuie sa solicit ceva de la firma, de la ITM,vreo adeverinta care sa ateste perioada lucrata, salarizarea etc.Multumesc
dvs nu trebuie decat sa depuneti cererea de demisie (cel putin eu n-am depus nimic nicaieri in afara de cererea de demisie)... de actele societatii se ocupa contabilul ;)
din cate stiu eu nu mai sunt carti de munca, doar o adeverinta pe care este precizata vechimea, denumirea locului de munca si societatea angajatoare ;) (de la ITM obtineti adeverinta)
inca o chestie... CIM (daca va referiti la contractul individual de munca) a fost semnat la angajare in 3 exemplare... unul pentru societate, unul pt dvs si unul pentru autoritatile locale... nu aveti de ce sa cereti CIM-ul la societate ca trebuia sa il aveti... eventual daca nu il aveti doar o copie va poate da ;)
Atata timp cat are carnet de munca nu i se elibereaza adeverinta ...numai pentru perioada 01.01.2011 - 01.03.2011, angajatorul ii va elibera adeverinta de vechime care nu se vizeaza la ITM.
Incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii c.i.m. sau inainte de aceasta data.
Carte de munca
irina_irina
Buna ziua!
Din luna septembrie 2011 am demisionat de la locul de munca. Pana in acest moment nu am primit decizia de incetare, dar am semnat toate actele de ... (vezi toată discuția)