avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dauna in urma unei altercatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dauna in urma unei altercatii

Buna, am si eu o nelamurire si daca se poate sa ma ajute cineva cu cateva informatii. In ianuarie acet an a avut loc o altercatie intre 2 angajati de ai nostrii si in urma acesteia au rezultat cateva daune in acea incinta unde a avut loc intamplarea.
Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate in afara de instanta de judecatorie pentru a putea retine aceste daune?
Exista totusi o varianta sa fie retinuta contravalorea acestor daune din diurna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 23 Februarie 2011
Orice retinere din salariu se face numai in baza unie hotarari judecatoresti definitive si irevocabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire diurnei de pe comunitate de catre angajator Tufenaru George Tufenaru George Inainte de a veni in tara am avut un accident in Olanda iar acum patronul mi-a oprit diurna pe motiv ca trebuie sa plateasca franciza la casco care este 1250 ... (vezi toată discuția)
Retineri carmenliv carmenliv salariata este in concediul medical, este corect sa se faca retineri din salariu in cazul in care aceasta a produs pagube societatii? (vezi toată discuția)
Patronul te poate obliga sa platesti? andr3i1990 andr3i1990 Buna seara, In primul rand vreau sa incep prin a va multumi pentru toate sfaturile acordate pe acest forum. Problema mea este de fapt a prietenei mele, ... (vezi toată discuția)