avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnarea fiselor de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnarea fiselor de post

Buna ziua,

Am inceput sa refac fisele de post conform legislatiei in vigoare si oricum erau sub orice critica. Avem 300 de angajati. Intrebarea mea este: E in regula dpdv legislativ daca fisa de post pentru fiecare post (vreo 50 de posturi) o semneaza directorul general intr-un singur exemplar si acelea sa le multiplic in cate exemplare este nevoie, iar ocupantul postului le semneaza in original. Intreb asta pentru ca daca ii dau sefului meu 300 de fise X 2, ma impusca, la fel si sefii de sectii, care ca peste tot sunt foarte ocupati si nu au timp de RU :)
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 17:07, 23 Februarie 2011
E bine sa fie in original ambele semnaturi. Poate le dati cate 100 pe zi, sa le fie mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post marsta marsta Buna ziua! Am intalnit azi un caz deosebit : o fisa post a unui muncitor necalificat, angajat in martie 2015, semnata de catre angajat , semnatura in ... (vezi toată discuția)
Posturi de aceeasi natura? Radamante Radamante 1. Un angajator are un post de secretar-sef si un post de secretara; se modifica legea, iar prin noua lege nu mai are dreptul la postul de secretar-sef . ... (vezi toată discuția)
Ce fel de exemplare se vor emite? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm frumos să ne lămuriți cu privire la felul exemplarelor emise în cazul unei Decizii interne. Decizia se emite doar în ... (vezi toată discuția)