avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in Revendicare pierduta , inscrisuri false
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in Revendicare pierduta , inscrisuri false

Buna seara va rog daca puteti sa i-mi spuneti mai pot sa formulez o noua Actiune in Constatare , nulitate Inscrisuri de mana deoarece acestea nu respecta conditia de forma conf Art 1179 cod ,civil si legea 14/ 1999 . mentionez ca am pierdut Actiunea in Revendicare cu aceste inscrisuri .iar paratul a cerut ca instanta s-ai faca un act care sa tina loc de act autentic .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 23:10, 23 Februarie 2011
Aveti posibilitatea recursului.Nu puteti formula o noua actiune avand acelasi obiect de judecata,pentru ca automat va fi respinsa,avand autoritate de lucru judecat.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
va multumesc pentru raspuns , dar am perdut si recursul , si revizuirea , acum am facut contestatie in anulare , am facut si la C.E.D.O ,sunt in termel la curtea europeana , i-am facut siplangere penal ,dar acum vad ca anchetatorii vor sa il scoata basma curata , culmea este ca eu am acte la notariat , schita cadastru carte funciara intabulat terenu pe numele meu , si am platit inpozit pe teren din 1994 pana in 2009
Atunci ramane ca CEDO si organele de urmarire penala sa solutioneze cauza.
De ce nu ati formulat plangere penala in timp ce cauza civila se judeca la instanta de fond?

Pentru ca:

Art. 244-Cod Procedura Civila

Instanta poate suspenda judecata:
1. cand dezlegarea pricinii atarna, in totul sau in parte, de existenta sau neexistenta unui drept care face obiectul unei alte judecati;
2. cand s-a inceput urmarirea penala pentru o infractiune care ar avea o inraurire hotaratoare asupra hotararii ce urmeaza sa se dea.
Suspendarea va dainui pana cand hotararea pronuntata in pricina care a motivat suspendarea a devenit irevocabila.

Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
va rog daca vreti sa imi spuneti daca pot sa ma intorc inpotriva Primariei cu o Actiune ,deoarece aceata era Viceprimar , si a facut rost de un document eliberat de consiliul local in care spune ca tatal meu ar fi vandut dar nu este adevarat ca eu aveam rolul pl primarie din 2007 cand am dezbatut mostenirea , asta nu inseamna uzurpare de acte oficiale si marturie mincinoasa ?
Nu inteleg.Initial ati facut referire la un inscris de mana-inscrisuri-,iar acum faceti vorbire de un document oficial eliberat de catre Consiliul Local,deci,in forma autentica?

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendare executare silita? cazandetuica cazandetuica Avand in vedere ca am o plangere penala pentru martorii micncinosi folositi de un presupus creditor ale caror marturii au dus la emiterea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Pentru a repune pe rol un proces suspendat in baza art 244 e suficient certificatul de grefa cu solutia pronuntata s-au trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)
Trimiterea la rejudecare, procedura, art. 244 cpc eu_craciun eu_craciun Buna ziua, impotriva mea s-a depus o contestatie la executare a unui bilet la ordin la jud. Vaslui prin ianuarie 2012, dosarul s-a disjuns astfel incat ... (vezi toată discuția)