avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in Revendicare pierduta , inscrisuri false
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in Revendicare pierduta , inscrisuri false

Buna seara va rog daca puteti sa i-mi spuneti mai pot sa formulez o noua Actiune in Constatare , nulitate Inscrisuri de mana deoarece acestea nu respecta conditia de forma conf Art 1179 cod ,civil si legea 14/ 1999 . mentionez ca am pierdut Actiunea in Revendicare cu aceste inscrisuri .iar paratul a cerut ca instanta s-ai faca un act care sa tina loc de act autentic .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 23:10, 23 Februarie 2011
Da chiar asa el a prezentat in instanta , civila acest document oficial , si acum la prezentat si organelor de ancheta penala , ce sa fac sa fac plangere inpotriva Primariei pentru uzurpare de acte oficiale si marturie mincinoasa .
mentionez ca acesta se bucura de functia de consilier local .
Din moment ce nu avem toate datele problemei,ne este foarte greu daca nu imposibil sa va dam un sfat pertinent.
Faceti plangere penala pentru fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendare executare silita? cazandetuica cazandetuica Avand in vedere ca am o plangere penala pentru martorii micncinosi folositi de un presupus creditor ale caror marturii au dus la emiterea unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Pentru a repune pe rol un proces suspendat in baza art 244 e suficient certificatul de grefa cu solutia pronuntata s-au trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)
Trimiterea la rejudecare, procedura, art. 244 cpc eu_craciun eu_craciun Buna ziua, impotriva mea s-a depus o contestatie la executare a unui bilet la ordin la jud. Vaslui prin ianuarie 2012, dosarul s-a disjuns astfel incat ... (vezi toată discuția)