avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii certificat medical cod 06 dat de medic de familie???
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

certificat medical cod 06 dat de medic de familie???

o salariata a fost racita 3 zile iar medicul de familie i-a dat concediu medical cod 06 "urgenta medico-chirurgicala" pe aceste zile.Este legal ca un medic de familie sa dea asemenea medical.Mie mi se pare ciudat este totusi un cod mai grav, eu zic ca un 01 " boala obisnuita" era ok.Dumneavoastra ce spuneti??sa il primesc sau ce sa fac???
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: RoConnt Activ SRL , Contabil 21:24, 23 Februarie 2011
Dumneavoastra ce spuneti, aveti competenta medicala ?
Este raspunderea medicului ce diagnostic, ce boala, ce cod pune, dumneavoastra puteti doar sa urmariti sa nu fie acordate mai multe zile decat poate prescrie un medic de familie.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat concediu medical la urgenta 100% eliberat de medicul de familie popc popc Medicul de familie poate elibera un certificat de concediu medical la urgenta(cod indemnizatie 06)?? O colega de birou s-a imbolnavit si s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Concedii si indemnizatii Irmuresan Irmuresan M-am lovit de o problema si nu stiu ce sa fac. Am primit pentru o o angajata 3 concedii medicale. Doamna e insarcinata si are o sarcina cu risc. primul ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical în continuare dar are alt cod de indemnizaþie MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi în următ. problemă: CM iniţial cod 01 în 11.2012 în luna 12.2012 am un CM în cont. celui din 11.2012(data ... (vezi toată discuția)